Pretraži Veličina teksta:A+|A- Webmail

Športski savez invalida grada Splita

Športski savez invalida grada Splita
Odeska 6, 21000 Split

Vijesti

5. listopada 2016. Savez

Župan primio naše paraolimpijce iz Rija

U prostorijama Splitsko-dalmatinske županije naši paraolimpijci imali su svečani prijem kod župana Zlatka Ževrnje. Župan, u pratnji pročelnika Upravnog odjela za društvene djelatnosti Tomislava Đonlića, čestitao je našim paraolimpijcima na ostvarenom uspjehu. Župan je naglasio kako je ponosan na njih, prisjetio se susreta pred paraolimpijadu u kojem je rekao kako je sam plasman na paraolimpijadu veliki uspjeh, a tek ostvareni rezultati i medalja nagrada za sav trud i rad uložen u sportski uspjeh te je dodao da je ugodno iznenađen ostvarenim uspjehom. Pročelnik Đonlić naglasio je da je Županija u stalnom kontaktu sa sportašima, klubovima i savezom te da se veseli daljnjoj suradnji.

Naši paraolimpijci Anđela, Lucija i Dino su se zahvalili na prijemu te su okupljenima ukratko prenijeli iskustvo i viđenje paraolimpijskih igara u Riju. 

Treba naglasiti da su svečanom prijemu prisustvovali trenutni svjetski i europski prvak u parataekwondou Ivan Mikulić u pratnji trenera parataekwondo reprezentacije Mladena Tomića te svjetska prvakinja u taekwondou za osobe oštećenog sluha Matea Kolovrat u pratnji trenera Ivana Bubala.

Ispred našeg Saveza prijemu je prisustvovao predsjednik Mijo Bakić i stručni savjetnik Saveza Hrvoje Kujundžić.

Galerija

  • Župan primio naše paraolimpijce iz Rija
  • Župan primio naše paraolimpijce iz Rija
  • Župan primio naše paraolimpijce iz Rija
  • Župan primio naše paraolimpijce iz Rija