Pretraži Veličina teksta:A+|A- Webmail

Športski savez invalida grada Splita

Športski savez invalida grada Splita
Odeska 6, 21000 Split

Vijesti

21. rujna 2016. Savez

Srinjine u četvrtak organiziraju veliki doček Anđeli Mužinić

Svečani doček Anđele Mužinić, koja je s Helenom Dretar Karić osvojila srebrenu medalju u ekipnom finalu stolnog tenisa na Paraolimpijskim igrama u Rio de Janeiru, zakazan je u četvrtak na igralištu Osnovne škole Srinjine. Od 17 sati tamo će se početi okupljati njeni prijatelji, dok se dolazak viceprvakinje očekuje u 18 sati.

Da će Srinjine svečano dočekati svoju srebrnu paraolimpijku, najavili su Zrinka Mužinić-Bikić i Toni Čović, predsjednik mjesnog odbora, koji su, s još 15 osoba iz Srinjina, suorganizatori događaja.

- Anđela je dite Srinjina i Poljičke Republike. Na ponos je svih nas, te ćemo joj upriličiti doček kakav zaslužuje. Okupit će se njena rodbina, sumještani i prijatelji iz osnovne i srednje škole, sporta i mnogi drugi.

Pozivamo da nam se pridruže svi koji su pratili njene uspjehe i koji se raduju ovoj kruni njenih uspjeha. Uz organiziranu muziku, nekoliko sati ćemo provesti u veselju. Mještani pripremaju zakusku i raduju se što mogu pridonijeti – kazala je Zrinka Mužinić-Bikić

Izvor tekst: http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/ostalo/clanak/id/425817/srinjine-u-cetvrtak-organiziraju-veliki-docek-aneli-muzinic

Izvor slika: http://www.hina.hr/#oi

Galerija

  • Srinjine u četvrtak organiziraju veliki doček Anđeli Mužinić