Pretraži Veličina teksta:A+|A- Webmail

Športski savez invalida grada Splita

Športski savez invalida grada Splita
Odeska 6, 21000 Split

Vijesti

29. kolovoza 2016. Savez

Dobrodošli na prvu internet stranicu Športskog saveza invalida grada Splita!

Poštovani sportaši, sportski djelatnici i svi ostali dragi prijatelji Saveza,

 

pred Vama je prva službena stranica Športskog saveza invalida grada Splita.

 

Potaknuti dosadašnjim radom i iskustvom, u želji poboljšanja rada i djelovanja našeg Saveza, donijeli smo odluku napraviti prvu našu Internet stranicu.

 

Uz pomoću naše stranice, želja nam je približiti Savez klubovima, a klubove postojećim i novim sportašima, pravovremenim i kvalitetnim obavijestima, olakšati rad djelatnika te informirati prijatelje sporta o događanjima unutar saveza i oko njega.

 

Željeli bismo zahvaliti svim prijateljima saveza na uloženom vremenu i trudu za realizaciju stranice, a posebno: Mijo Bakić, kao predsjednik Saveza koji je prepoznao potrebu za novim izazovima, te svojim iskustvom rada u Savezu pomogao u prikupljanju potrebnih informacija i fotografija za stranicu; Hrvoje Kujundžić, kao začetnik i autor stranice koji je vrijedno prikupljao, izabrao i ubacivao sve dokumente na stranicu i koji je dizajnirao stranicu te je učinio funkcionalnom i zanimljivom za sve njene korisnike.

 

Kako ne bi dužili, nadamo se da ćete uživati na našoj prvoj stranici, koja će uz vrijedan rad naših djelatnika i sportaša donijeti rezultate koji će biti na radost i ponos svih nas!

 

Puno sportskog uspjeha!

 

 

Športski savez invalida grada Splita